El primer treball que us presentem és la creació de la campanya per promocionar creativament el nou menú de  calçots de la Masia Urbana de Girona. I es que calçotades com les que fan al Tips no les trobareu enlloc!

Pels qui encara no estigueu al dia, a la masia urbana de Girona us ofereixen la qualitat dels productes de sempre, cuinats com sempre, molt a prop vostre. Ja no us cal sortir de la ciutat per retrobar el sabor del menjar de qualitat ben cuinat. Hi trobareu les millors brases de carbó natural a punt per coure al vostre gust el tipus de carn o peix que prefereixis. I, a més, et proposen com a acompanyament un bon bufet d’amanides, fustes d’embotits i assortiments de formatges, pizzes i plats especials de temporada com calçots, cargols o rovellons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *