Un dels últims projectes globals de comunicació que hem tirat endavant ha estat la creació d’una botiga de regals i premsa a Platja d’Aro. Ens hem fet càrrec del naming, de la imatge corporativa, de la papereria, les targetes, el disseny de l’espai interior i la retolació de la façana.

El concepte de tota la campanya és el regal, ja que és molt identificatiu de la botiga i és aplicable a tots els nivells del projecte. El nom, Regal’aro, sorgeix de la unió de la paraula regal i Platja d’Aro i, al mateix temps, juga amb la sonoritat de la paraula pronunciada com “regalar-ho”.

El logotip reprodueix el nom de la botiga sobre paper de regal i inclou també un llaç que li dona un toc de color. Aquest adquireix realisme quan, tant a la façana com al paper d’embolicar, el llaç és de veritat.

Per la imatge corporativa hem creat un paper de regal de color vistós que cridi l’atenció i faci la botiga visible i fàcilment reconeixible.

Quan a la decoració interior, tota la botiga juga amb el color corporatiu i utilitza els dibuixos del paper de regal per a identificar cada una de les diferents seccions.

2 Comentaris a “Regal’aro ja és una realitat.

  1. […] 2010 ens vam encarregar de crear el naming i la imatge corporativa de Regal’Aro, una botiga dedicada a la venta de regals i premsa situada a  Parc d’Aro, el centre […]

  2. […] 2010 ens vam encarregar de crear el naming i la imatge corporativa de Regal’Aro, una botiga dedicada a la venta de regals i premsa situada a  Parc d’Aro, el centre […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *