Per la campanya del Llèrum 2010, el 2n fòrum del joc, la salut i la igualtat de la Llera del Ter (lleradelter.cat) hem jugat amb un visual que comuniqui el concepte de comunicació, joc i igualtat. El joc escollit són els escacs, ja que és un joc on es fa molt patent la desigualtat: peces negres i blanques,  peces amb una jerarquia molt diferenciada (ben segur que us agradaria molt més tenir una reina que un peó…), diferents alçades, diferents gèneres. El fet de fer que tota la partida es jugui amb peons barrejats blancs i negres fa que hi hagi igualtat al taulell, abolint gèneres, classes socials… Aquesta imatge s’ha adaptat al díptic, la pancarta a l’entrada de les poblacions i la inserció als mitjans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *