Aquest dissabte 19 de juny a les 12 de la nit s’obriran les portes del Costa Bellini (· visita la web ·), el  nou local de restauració i oci nocturn de Platja d’Aro, situat a l’Avinguda Cavall Bernat 106 -antic local “Espai Buda”-. El Costa Bellini combinarà l’espai lounge, “terrace”, cocktails i restaurant a base de tapetes amb espais exclusius reservats per grups. Aquest servei de restaurant entrarà en servei a partir del pròxim 1 de juliol.

Al Lounge Club a part de la millor musica revival i actual també hi hauran actuacions musicals de rumba i flamenc en viu cada dimecres i dijous de juliol i cada dimarts i dimecres d’agost organitzades per “Rumb a la Rumba”. Actualment Girona ja disposa d’aquestes actuacions cada dimecres i dijous al Lola-i-Lolà (Lola Cafè).

Aquí teniu el flyer que hem creat per la inauguració del Costa Bellini on podreu “beure” la millor posta de sol:

Per cert, hi esteu tots convidats!

Un comentari a “Inauguració Costa Bellini a Platja d’Aro

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Sandra Perich, La Perruquera. La Perruquera said: Nou post:: Inauguració Costa Bellini a Platja d’Aro http://bloc.laperruquera.com/2010/06/inauguracio-costa-bellini-a-platja-d%e2%80%99aro/ […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *