Si aquest estiu voleu anar de vacances al Paradís, Medplaya us en ofereix la clau. El Mirador de Cap Nonó són uns apartaments situats a la badia de Sant Antoni, a Eivissa. Els seus acabats, les seves vistes espectaculars, la seva piscina privada i la sortida directa a la platja els converteixen en una segona residència de luxe on passar les vacances.

El concepte creatiu que hem desenvolupat és The key to paradise, ja que tenir les claus d’un d’aquests apartaments és com tenir les claus del paradís. Per reforçar el concepte, el display que conté els fulletons té una clau de veritat.

A més, hem realitzat els fulletons promocionals dels apartaments, una adaptació en format de fulletó digital i una adaptació a web presencial.

www.miradorcapnono.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *