L’acció de comunicació per a la campanya de rebaixes d’aquest passat estiu de les sabateries Vives de Lleida i Sabadell buscava una manera diferent d’atraure l’atenció del consumidor mitjançant l’aparador de les seves botigues. El concepte creatiu presentat dóna una volta més al fet que es tracta d’una sabateria que baixa els preus dels seus productes donant lloc a la campanya “Zapatero baja los precios” (fent referència al president del Govern del moment, José Luís Rodríguez Zapatero). A l’aparador de les botigues es va col·locar un cartell que imitava la portada d’un diari donant la notícia. · Es va complementar la campanya amb falques de ràdioa les emissores locals que donaven la notícia com si es tractés d’un butlletí d’última hora:

http://bloc.laperruquera.com/wp-content/uploads/Sabateria-Vives-Lleida_zapatero.mp3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *