El complex MILLENNIUM, la discoteca més gran de les terres gironines que porta més d’11 anys convertint les nits del cap de setmana en veritables espectacles presenta aquest dissabte la seva pròpia aplicació per iPhone i iPad de descàrrega completament gratuïta.

A La Perruquera aquesta ha estat la primera vegada que apliquem la creativitat a la conceptualització i el desenvolupament d’una aplicació per iPhone i iPad i la veritat és que l’experiència no podia haver anat millor i estem convençuts que no serà l’ultim projecte que portem a terme per aquests increibles dispositius d’Apple.

Us animem a tots a descarregar l’aplicació iMillennium i deixar-nos els vostres comentaris i opinions. Ens veiem a la presentació oficial que tindrà lloc a la discoteca Millennium aquest dissabte 23 al vespre.

Per veure la Newsletter amb tota la informació sobre la festa clica aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *