La suma de molts petits inversors poden generar una força imparable. L’objectiu de Som Energia, la primera cooperativa de producció i consum d’energia verda de Catalunya, és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig d’invertir en energies renovables.

Segons el brífing que ens van facilitar, la nova imatge de Som Energia havia de deixar clar el seu màxim benefici: “Crea la teva pròpia energia renovable”. Partint d’aquest punt i agafant com a referència que la totalitat dels seus membres fundadors eren de la província de Girona (on la màxima insígnia és un insecte) varem arribar al concepte creatiu de la cuca de llum, un altre conegudíssim insecte la millor propietat del qual és que “crea la seva pròpia energia” i que aquesta és totalment renovable i ecològica.

A partir d’aquí i amb l’aprovació (i satisfacció) del client, varem adaptar la nova imatge corporativa a una web (creada amb wordpress), un cartell (“busquem persones amb energia per canviar el món”), el tríptic (imprès amb paper reciclat) i la campanya de comunicació per donar-se a conèixer (nota, dossier de premsa i mitjans).

Referent a la campanya de comunicació, per donar a conèixer la Cooperativa s’ha escollit el pròxim diumenge 10 del 10 del 2010, coincidint amb un esdeveniment a nivell global per demanar Solucions Climàtiques organitzat per 350.org. Pels que estigueu a prop de Girona, aquest dia han organitzat una caminada popular de 10Km amb recorregut quasi circular, començant i acabant al pàrking de l’edifici PII de l’Escola Politècnica Superior, al Campus Montilivi de la Universitat de Girona.

Si voleu saber-ne més:

Visiteu la web de Som Energia.

L’esdeveniment de Som Energia a 350.org.

El dossier de comunicació.

La Nota de premsa.

El Fracebook.

El Twitter.

2 Comentaris a “La cooperativa Som Energia

  1. […] La Perruquera […]

  2. […] La Perruquera […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *