Nani Navarro és una jove artista de corrent abstracta que es declara completament autodidacta en les Belles Arts; motivada per les diferents experiències viscudes pinta pel gust de pintar, plasmant sensacions, emoció, felicitat…, el meu pensament crea constantment i necessito expressar-ho.

En les seves  exposicions busca el to de la tragicomèdia, la bellesa i la pura expressió del color en tota l’obra.

Per tal de donar a conèixer internacionalment aquesta artista i la seva obra acabem de desenvolupar-li un projecte web, desenvolupat majoritàriament sota WordPress i que inclou una web, una botiga on-line i un bloc 2.0 vinculat a les diferents xarxes socials:

El visitant pot veure els quadres de l’artista en una galeria i la seva última  exposició, Amor entre cadiretes; aquesta es mostra a la web d’una manera fresca i dinàmica a través d’una història narrada amb els quadres de l’artista com a vehicle visual:

La web també permet accedir al bloc 2.0 de Nani Navarro, aquí hem creat i optimitzat el seu perfil a Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, FlickR per tal que s’actualitzin automàticament totes aquestes xarxes socials al actualitzar el contingut del bloc, aconseguint, entre d’altres beneficis, maximitzar-ne la seva difusió i afavorir la interactivitat amb el major nombre d’usuaris possible. A més el bloc compta amb d’altres eines 2.0 com el servei de Newsletter automàtiques via correu electrònic i/o via RSS i varis mòduls per afavorir l’excel·lent indexació de tots els seus continguts en els cercadors.

El visitant de la web també pot accedir a la botiga online Regala’rt per comprar les obres i els diferents articles de Merchandart de l’artista:

Des de La Perruquera us animem a que aneu seguint de ben aprop les pròximes entregues de la serie Amor entre Cadiretes que aniran sortint en breu a la web, tenen molt bona pinta!

2 Comentaris a “Nou projecte web: Nani Navarro

  1. Bones, primer felicitar-vos pels treballs que veig vostres.

    Si no ho he entès malament, heu fet la botiga on-line en un wordpress?

  2. Bones Laia,

    Gràcies per la teva felicitació, és un plaer :)

    Efectivament, el projecte http://www.naninavarro.com està format per una web, un bloc i una botiga on-line i tots tres els hem desenvolupat mitjançant WordPress, aprofitant tota la potència i possibilitats que ofereix aquest CMS. Si vols podem quedar l’estona que vulguis i en parlem més detalladament.

    La Perruquera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *