Per la Fundació Universitat de Girona vàrem crear una campanya publicitària per comunicar d’una forma creativa els màsters i postgraus sota el concepte “el saber ocupa lloc”, referint-se a l’ocupació laboral que generen aquests títols.

En aquesta ocasió us presentem el bloc corporatiu http://bloc.fundacioudg.org que hem dissenyat i desenvolupat íntegrament a La Perruquera, vinculat a les xarxes socials i on diferents professors dels màsters i post-graus de la Universitat de Girona comparteixen els seus coneixements relacionats amb les temàtiques que imparteixen en els cursos.

La idea va sorgir principalment de l’objectiu d’equipar l’actual web de la Fundació amb un bloc 2.0, una eina gairebé imprescindible que permet establir, gestionar i liderar un diàleg amb la comunitat on-line de seguidors de l’empresa en la multitud de canals digitals existents avui en dia. L’elevat grau de posicionament natural als cercadors que s’obté paral·lelament a la gestió de les diverses xarxes socials com Facebook, LinkedIn, Flickr, Twitter o FriendFeed va ser un dels aspectes clau a l’hora d’apostar per utilitzar la tecnologia WordPress en la creació del bloc.

A nivell tècnic destaquem la possibilitat que tenen els usuaris de subscriure’s via correu electrònic o via RSS a un determinat àmbit de coneixement del bloc i rebre així només les notícies dels cursos que li interessen. Tot gestionat des d’una compta gratuïta amb il·limitat nombre de subscriptors al Google FeedBurner.

Altres blocs que hem realitzat a La Perruquera:

Cooliflower
Stop Self Grup
Tips Masia Urbana
Londji
Sidreria Txot’s
Som Energia
Millennium
Nani Navarro
Titon Frauca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *