Del 21 al 27 de Març, el Servei d’Esports de la Universitat de Girona organitza la segona setmana de l’esport saludable. Es tracte d’unes jornades plenes d’activitats gratuïtes adreçades a la comunitat universitària per tal de promocionar la pràctica de l’activitat física saludable a través de tècniques innovadores i poc reconegudes.

A La Perruquera vam ser els encarregats de dissenyar la gràfica de les jornades. El nostre objectiu era trobar una imatge que il·lustrés de manera clara la relació entre la pràctica de l’esport i una vida saludable. Aprofitant la forma arrodonida de les pomes i el seu color groguenc, vam pensar en “disfressar-ne” una de pilota de tennis. Així, el resultat és una imatge que permet identificar ràpidament el propòsit d’aquesta segona setmana de l’esport saludable. A part, la imatge és també ideal pel col·laborador principal de les jornades, la Poma de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *