Arriba el carnestoltes, i el Món Apart, el Lola Cafè i el Porta Bellini també el celebraran als seus locals. Ja sabem tots que aquesta és una festa on tot s’hi val, on per un dia, les normes perden la seva validesa. Una idea que hem volgut transmetre en aquesta gràfica.

Sempre que anem a fer una copa a un local o a una discoteca se’ns demana certa correcció al vestir… Unes sabates elegants, una camisa ben planxada… Però durant els dos dies que s’allarga el carnestoltes a aquets tres locals, la cosa canvia! Així que hem donat la volta a aquesta norma per donar forma a un cartell en què el que se’ns demana és, precisament, poca correcció en el vestir. La poca correcció que requereix una festa com el carnestoltes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *