El Patronat de Turisme de Girona va convocar un concurs per realitzar les webs de Golf i Salut i Bellesa. Després de presentar el nostre projecte i defensar-lo creativa i tècnicament varem resultar seleccionats d’entre varies agències per portar-lo a terme.

El concepte creatiu que es va presentar per part de La Perruquera va ser establir paral·lelismes entre la Costa Brava i Pirineu de Girona amb el món del Golf i amb el món del Wellness per tal que el concepte “Experiències úniques” del Patronat.  A tall d’exemple, alguns dels titulars són: Greens únics, que compara el green d’un camp de Golf amb el verd intens de la Costa Brava i el Pirineu de Girona; Aromateràpia única, que converteix l’excel·lent gastronomia de la cuina tradicional catalana tant mediterrània com de muntanya en un tractament de benestar; o Approach de tot, que un cop més utilitza paraules pròpies del món del Golf per parlar de la proximitat del territori amb França i Barcelona i entre el mar i la muntanya.

Un dels punts tècnics i de disseny principals ha estat el tractament de cada fitxa de club, hotel o Restaurant com una landing page completament optimitzada per potenciar-ne el seu posicionament i perquè els usuaris poguessin trobar tota la informació referent a aquella fitxa en una sola pàgina. La tecnologia escollida per dur a terme la programació de les webs ha estat del CMS Drupal (ampliat amb CCK) per adaptar-se perfectament a les necessitats de disseny, flexibilitat i extensabilitat del projecte.

No ens allarguem més, feu una navegació per les dues webs i dieu-nos què us semblen als comentaris d’aquesta entrada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *