AureusLab és una empresa que comercialitza mascaretes per a la pell fetes amb fang i algues, destinades a la venta industrial. Es tracta de productes naturals de gran qualitat, molt efectius i adaptables a diferents tractaments per a la salut de la pell: depuratius, relaxants, reafirmats o anticel·lulítics.

A la Perruquera hem creat el logotip per AureusLab i hem dissenyat també les etiquetes dels seus tres productes estrella: la Mascareta Peel Off Golden Dust, l’Alga neta polimerizable i el Fang net polimerizable.
El nostre objectiu era trobar una visualització senzilla i moderna, que transmetés al mateix temps, el caràcter natural de les seves mascaretes. A partir del seu envàs de plàstic vàrem concebre i donar forma a les etiquetes adhesives que conformarien el seu packaging final.

Els colors corporatius escollits són el daurat i el gris amb els que preteníem donar un toc elegant i que alhora transmetés qualitat i distinció als productes AureusLab. Aquí teniu el resultat:Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *