El Grup Món Apart és una agrupació de locals d’oci nocturn i restaurants, situats a Girona i a Platja d’Aro, del que en formen part el Porta Bellini, el Lola Café, el Món Apart, el Costa Bellini i Càtering and Copes.

A La Perruquera hem dissenyat i programat en WordPress el nou portal 2.0 del Grup Món Apart i també tots els webs dels seus locals. Cadascun d’ells  té un estil diferenciat i això ho hem tingut en compte, tot i que  tenen característiques comunes, ja que pertanyen tots al mateix grup. A més, entre d’altres, hem creat un canal de continguts via RSS que uneix automàticament els continguts del Bloc corporatiu  principal amb les webs i també amb les principals Xarxes Socials com Facebook, Twitter, Youtube i Foursquare.

Podeu visitar els portals de cada local aquí:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *