Cuida’m Assistència és una nova empresa de serveis assistencials a domicili a la província de Girona, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones i a l’ajuda en situacions de dependència, oferint una àmplia cartera de serveis que van des de cuidadors a domicili, fins a  servei de fisioteràpia, cures a domicili, entre molts d’altres.

A La Perruquera hem creat en WordPress la seva web, vinculada a les principals xarxes socials mitjançant un canal RSS. En aquesta s’hi pot trobar la seva cartera de serveis amb informació detallada, un apartat d’ofertes de treball  i l’accés a un bloc on s’hi publiquen notícies d’interès. Es posa a l’abast dels visitants també, la possibilitat de sol·licitar un pressupost online.

Cliqueu a la imatge i accediu a la seva web!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *