Més videos

La Perruquera crea la campanya de publicitat 2012 de Rosa dels Vents presentant dos productes diferents, les colònies d’estiu i els cursos d’idiomes a Irlanda i Anglaterra.

La campanya s’ha desplegat en diferents mitjans de comunicació i suports: per televisió s’han creat dos espots que es poden veure a les cadenes TV3 i 8TV, recolzats per una campanya de ràdio, premsa i mupis. També s’ha redissenyat la web de Rosa dels Vents.

Creativament hem jugat amb el doble sentit de la paraula “monitor”, figura clau a les colònies de Rosa dels Vents, presentant-lo com una alternativa millor perquè els nens s’ho passin bé a l’estiu, respecte els videojocs. En els cursos d’idiomes, els monitors de les colònies són la millor opció pels nois i noies que volen d’aprendre anglès, enfront els seus ordinadors.

Espot cursos d’idiomes a Irlanda i Anglaterra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *