Decam Llits Abatibles és una empresa dedicada a facilitar el descans de les persones amb mobilitat reduïda i la tasca dels seus cuidadors, gràcies a la butaca Marina. Aquesta disposa de diferents posicions regulables, entre elles la d’incorporació, que ajuda a aixecar la persona còmodament. D’aquesta funció és d’on hem partit a La Perruquera per idear el concepte creatiu “Aixequem l’ànim de les persones” i comunicar el benefici emocional que ofereix la butaca a l’usuari.

Vam crear també la seva web amb WordPress, fent-la molt visual per tal de mostrar totes les funcions del producte, a través de vídeos, fotografies i també l’explicació de les seves característiques tècniques. La web està vinculada a les principals xarxes socials a través del canal RSS i incorpora un bloc on es publicaran notícies d’interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *