Nani Navarro, artista catalana resident a Varsòvia (Polònia), a qui a La Perruquera vam fer un canvi de look amb el disseny de la seva web, ha guanyat el concurs del cartell commemoratiu del Dia Internacional de la Catalunya exterior 2012, que es celebra avui dia 29 d’abril. Amb aquesta diada es pretén recordar els milers de catalans que viuen fora de les fronteres del territori català.

El concurs està adreçat a artistes membres de les Comunitats Catalanes de l’Exterior, i ha estat convocat per la Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC). D’entre tots els cartells, el de Nani Navarro, qui pertant al Casal Català de Polònia, ha estat l’escollit.

Moltes felicitats des de La Perruquera, Nani!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *