El proper dilluns 18 de juny a les 8 de la tarda Olot presenta las seva nova marca de ciutat, creada per La Perruquera.

Es tracta d’una campanya de promoció turística i de promoció dels valors de la ciutat i de la comarca sense precedents, pel suport que tindrà d’empreses amb prestigi mundial i per l’àmplia àrea geogràfica que abastarà a través de les seves activitats. L’ojectiu és que les empreses i entitats de la ciutat que signin el conveni incorporin la marca en tots els seus materials de promoció, pàgines webs, productes…

Gràcies a les noves tecnologies i xarxes socials podreu seguir la presentació en directe aquí mateix, al canal oficial i al facebook de La Perruquera i al facebook de Turisme Olot, o via  iPhone, iPad o dispositiu Android descarregant-vos l’aplicació Ustream i buscant el canal “laperruquera”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *