La ciutat d’Olot ja ha estrenat la seva nova marca de ciutat. A La Perruquera li hem fet el canvi de look creant un concepte creatiu que pretén transmetre l’essència de la ciutat: la seva autenticitat.

La imatge, creada per comunicar aquest valor, inherent des de sempre en la ciutat, juga amb el seu propi nom, en el que es fusionen el símbol % amb el nom Olot, donant com a resultat el concepte creatiu 100%t. La imatge esdevé doncs universal, podent ser compresa fàcilment sense necessitat de ser traduïda.

Aquest és el punt de partida de la campanya de promoció de la ciutat, tant a nivell turístic com comercial. El concepte es trasllada als seus diferents àmbits: la natura, la gastronomia, la cultura, el comerç i l’esport. Es tracta d’un concepte paraigües que servirà per aixoplugar les seves diferents accions comunicatives.

Pels qui us vareu perdre la presentació de la nova marca, aquí la podeu veure:

Notícia de La Vanguardia sobre la nova marca:

Els millors ambaixadors d’Olot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *