Ja la tenim aquí. Avui us presentem la nova pàgina web oficial de Turisme de Roses: Visit.roses.cat!

Aquest projecte neix de la necessitat de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Roses de comptar amb un portal digital únic i exclusiu per a la destinació turística de Roses.

Per satisfer aquesta necessitat a La Perruquera es decideix crear un portal orientat al turista, amb l’objectiu que s’adapti a les noves necessitats d’informació i planificació del viatge del potencial turista, permetent-li alhora interaccionar i compartir fàcilment les seves experiències prèvies, durant i posteriors a l’estada amb els seus cercles socials, sense oblidar el sector professional i la població local. Alhora, aquesta portal vol servir d’ajuda per a focalitzar el conjunt d’esforços de promoció, estructuració de l’oferta i comercialització turística que donen resposta a les característiques particulars d’aquest territori ubicat al nord de la Costa Brava.

A nivell creatiu el concepte de la web segueix la línia de l'”Autèntic Roses”, que dóna voltes a la ® de “registrat” d’una marca única i exclusiva, amb el que ja fa un temps que es defineix aquesta destinació turística.

Pel que fa a la part tècnica, cada pàgina de la web ha estat individualment optimitzada a cada idioma per tal d’obtenir els màxims beneficis de posicionament natural als cercadors (SEO), així com de la seva usabilitat per navegar-hi per part dels usuaris. La tecnologia escollida per portar a terme el projecte ha estat el CMS Drupal, ampliat amb el mòdul CCK, ja que s’adapta perfectament a les necessitats de disseny, flexibilitat i extensibilitat que s’estaven buscant.

No ens allarguem més, ara us toca a vosaltres visitar-lo i dir-nos què us ha semblat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *