El 2010 ens vam encarregar de crear el naming i la imatge corporativa de Regal’Aro, una botiga dedicada a la venta de regals i premsa situada a  Parc d’Aro, el centre comercial de Platja d’Aro. Aquest cop han tornat a comptar amb La Perruquera per crear la marca d’una nova perfumeria del centre comercial, incloent naming, logotip, disseny, targetes i rotulació del local. Mantenint com a senyal d’identitat la ubicació a Platja d’Aro i el tipus de negoci, vam crear d’Aromes com a nova marca, acompanyant-la de targetes en forma de mostres de perfum i d’un disseny basat en les siluetes dels pots de colònia més emblemàtics.  Pel que fa a la rotulació, ens hem encarregat de la cartelleria, així com també del disseny interior i exterior de la botiga, del qual us deixem una mostra. Què us sembla? Us agrada l’essència de la nova perfumeria de Platja d’Aro?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *