A La Perruquera ens agrada que tots els nostres clients estiguin ben guapos, per això hem tret la pinta i les tisores i ens hem encarregat de crear un look a la última pel hostel més modern de Barcelona: el nou alberg d’Urbany Hostels situat al cor de la ciutat condal. El Barcelona GO és un alberg d’ambient molt cosmopolita, tal i com reflexa la decoració del seu interior inspirada en els elements més característics de la Rambla i de la gent de la ciutat.

Decoracio-lavabos-urbany-hostelAquest nou hostal permet gaudir de totes les comoditats en un ambient a la última per tots els joves que s’hi allotgen durant l’any, i és per això que pensant en ells vam dissenyar una decoració gamberra i divertida pels lavabos, plena de les cèlebres citacions típiques d’aquests ‘llocs per pensar’. A més a més, el material de la part interior permet que siguin els propis hostes els que puguin deixar petjada del seu art a les parets amb els retoladors no permanents una vegada i una altra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *