Una bona perruquera també ha de saber fer pentinats solidaris; per això, vam estar la mar de contents de poder col·laborar  en el projecte Associació Somnis sorgit a Girona.

L’Associació Somnis és una organització sense ànim de lucre dedicada a donar suport i atenció als infants i joves que es troben en situació de fragilitat social. Amb la convicció de que tots els infants mereixen viure una infància plena i feliç, aquesta xarxa solidària funciona gràcies a la participació de les famílies amigues, els voluntaris, i els socis i empreses col·laboradors.

A La Perruquera hi hem posat el nostre granet de sorra encarregant-nos de la programació i disseny de la pàgina web i de la obertura i optimització de les xarxes socials i eines 2.0 d’aquest projecte amb ànima. T’animes a col·laborar-hi?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *