Llagurt és un client amb el que ens hi posem les botes -mmmm, boníssim!- i ara també, la barretina! L’empresa catalana ha posat a la venda en Patufet, el nou coulant calent amb llagurt natural, gelat o nata… i amb tots els toppings de sempre. A La Perruquera ens hem encarregat d’idear la campanya de comunicació per a l’arribada d’en Patufet, incloent cartelleria i attrezzo especial pels punts de venda.

També vam proposar que tots aquells que volguessin provar un Patufet per la gorra  per la barretina, ho poguessin fer de franc. Només calia anar a qualsevol local de Llagurt amb una barretina, gorro o similar i dir la contrasenya: Patim, Patam, Llagurt! I sobretot… No trepitjar en Patufet! 

post-patufet-llagurt copia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *