Us presentem Fem CO-MARCA, el nou concepte creatiu que hem desenvolupat per a HibriturSelva, la Xarxa de col·laboració per a projectes turístics innovadors a la comarca de la Selva.

HibriturSelva és un espai comú d’aprenentatge i creació de sinèrgies entre professionals de diferents àmbits per tal de generar dinàmiques d’hibridació que permetin crear nous projectes a partir dels grans valors d’aquest territori: el seu patrimoni i la gent emprenedora amb grans idees. Amb aquest concepte hem volgut unir els tres pilars que sostenen aquest projecte: la col·laboració entre emprenedors, tot el que té per oferir la marca ‘la Selva’, i la suma de valors que aporta la cooperació entre els seus pobles, ja siguin de l’interior o de la costa.

Per això us donem la benvinguda a Tossa de Sils, us convidem a visitar Riudellots de la Cellera de Ter o a descobrir Lloret de Brunyola, entre d’altres. Esperem que fent co-marca, i ara que s’ha obert la crida de projectes per al 2014, ben aviat apareixin molts nous pobles com aquests!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *