Campanya Somsis 2014

 

Imatge de la campanya Somsis 2014

 

Imatge somsis 2014

 

Un look desenfadat, un look de nit, un look de passarel·la, un look salvatge… Aquestes són algunes de les imatges i conceptes de la sessió de fotogràfica que hem fet a La Perruquera per renovar el look de la marca de roba catalana SOMSIS. També ens hem encarregat de redissenyar el seu logotip i de la programació de la nova pàgina web. Us convidem a visitar-la i a fer un cop d’ull a la resta d’instantànies de la sessió a l’apartat SOMRIU de la web.

Un comentari a “Look quins looks!

  1. […] després de que ens encarreguessim de redissenyar el seu logo, programar la seva nova pàgina web i de fer les fotografies creatives de la col·lecció primavera/estiu. Aquest cop hem creat quatre nous looks a la última moda que capturessin l’essència de les […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *