Com fer que un viatge increïble ho sigui encara més? Doncs començant-lo a gaudir ja abans de marxar!

Per això des de La Perruquera vam enviar aquest pergamí en format de newsletter personalitzada a tots els alumnes inscrits als Cursos d’Idiomes de Rosa dels Vents 2014, inspirat per l’estètica típicament anglesa i medieval de les residències on s’allotgen, donant-los la benvinguda i convidant-los a unir-se als grups de Facebook que es van crear per tal de que poguessin conèixer els seus nous companys.

Cadascuna de les escoles té un escut heràldic diferent, que ens vam encarregar d’adaptar per a aquesta newsletter. De la mateixa manera, cada grup de Facebook es va crear expressament per a la residència corresponent, amb un total de 15 grups on els estudiants van poder començar a conèixer-se i a compartir expectatives sobre el seu viatge!

Un comentari a “Enjoy your trip with Rosa dels Vents!

  1. […] estratègies inclouen l’enviament de newsletters creatives vinculades a accions com de la creació de grups de Facebook especialitzats en l’atenció […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *