Aquest any La Perruquera ha agafat tots els estris per, a petició de l’Ajuntament de Girona, encarregar-se del disseny del fulletó de les famoses fires de la ciutat, les Fires de Sant Narcís. El nostre objectiu? Aconseguir un disseny molt visual, més modern i, a al vegada, pràctic i diferent.

Fulletó de les Fires de Sant Narcís 2014

Per això hem incorporat alguns elements, com ara els consells de St. Narcís (“Menuts, porteu-vos bé! No feu pujar la mosca cal nas als pares.”), la possibilitat d’arrencar les pàgines centrals per fer-ne un programa de mà i endur-se’l en un fly i el nostre particular homenatge a la Figura de Sant Narcís i la Mosca, els dos grans símbols d’aquestes festes.

mosca-sant-narcis-girona

Voleu aprendre a fer una mosca amb papiroflèxia i que si li doneu la volta sigui la Mitra del Bisbe?

Proveu-ho! I no oblideu compartir-ho a les xarxes socials amb el hashtag #firesgirona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *