Amb l’arribada de la temporada tardor/hivern 2014 SOMSIS s’ha tornat a posar en mans de La Perruquera després de que ens encarreguessim de redissenyar el seu logo, programar la seva nova pàgina web i de fer les fotografies creatives de la col·lecció primavera/estiu. Aquest cop hem creat quatre nous looks a la última moda que capturessin l’essència de les peces que representen. El look per a una abraçada, el look per a una bona conversa, el look per perdre preocupacions, el look per somiar desperta… Quin us agrada més?

somsis-look-somiar-desperta

Amb la col·laboració de l’agència de models Trendy Models i la maquilladora Begoña de Erraiz hem fet la resta de fotografies d’aquesta nova campanya. Us convidem a fer un cop d’ull a algunes de les imatges de la sessió:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *