La Perruquera s’ha endut el Gran Premi del Jurat al Millor Projecte del 2014 a la primera edició dels Premis CACTUS per la campanya “Tindran molt per explicar” de Rosa dels Vents. Es tracta d’una campanya de comunicació global (TV, ràdio, planificació de mitjans, xarxes socials i comunicació on-line) basada en el concepte creatiu que, després de tornar de colònies, són els nens i nenes els que expliquen històries a l’avi prop de la vora del foc, o als seus pares quan ja són al llit abans d’anar a dormir, enlloc de a l’inrevés com és habitual.

Volem aprofitar aquest reconeixement per donar les gràcies a tots aquells que van participar en la gravació de l’espot:

WhiteLeaf Productions

Equip Técnic

Maurici Jimenez, Alicia Albares, Jose Martin Rosete, Terenci Coromines, Jose Luis Bernal, Paco Cavero, Dani Verges, Teresa Gago, Anna Rosillo, David Faüchs, Fanny Espinet, Joan Agramunt, Lluis Masachs, Alberto Mordisco, Javi Huici, Eva Pasadas i Sergy Moreno (i tots els que d’alguna manera van ajudar a fer-ho possible).

Equip Artístic

Joan Campabadal, Susana Margalef, David Planes, Arnau Vilaplana, Cristina Costa, Natalia Costa, Jairo, Enric, David Carrión, Juanfe Lozano, Jose J. Priego, Helena Meléndez, Barney Griffiths i Paula Biosca (més tots els nens i nenes de Rosa dels Vents a UK).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *