Per a les nostres campanyes de Rosa dels Vents sempre escollim com a eix principal algun tret molt característic de les colònies, coses que passen de debò durant aquests dies tan especials. I si una cosa ens ha impactat és veure la reacció dels joves a l’hora d’acomiadar-se després de viure una experiència on s’ho han passat d’allò més bé. Per això aquest any hem basat la nostra creativitat en imatges reals del comiat de colònies 2014:

I pels espots dels Cursos d’Idiomes a l’estranger, on els nois i noies se submergeixen a fons en a llengua i la cultura del país, ja podeu veure que… Tornaran molt anglesos!

A més dels anuncis, també hem posat la creativitat al servei de falques de ràdio i altres suports (com l’adaptació gràfica per vinilar autobusos de transport escolar). I, de nou, gestionem la campanya de manera global i ens encarreguem de la planificació de mitjans i de la gestió de les xarxes socials i del bloc corporatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *