Aquesta primavera a La Perruquera hem canviat les tisores de tallar cabells per les de podar! I és que l’Ajuntament de Girona ens ha encarregat el disseny i la maquetació de l’interior de la revista de la 60a edició de Temps de Flors que se celebrarà del 9 al 17 de maig.

temps-de-flors-2015El nostre objectiu era aconseguir un disseny més visual, primaverenc i acolorit, tres adjectius que van lligats a aquest gran esdeveniment primaveral reconegut internacionalment. A l’interior de la revista, així com passa als carrers de Girona, les flors són les protagonistes.

Podeu consultar la revista fent clic aquí, i no oblideu compartir la vostra experiència a les xarxes socials sota el hashtag #tempsdeflors!

.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *