Vidal, Isidre Vidal, agent 001793. Corpas, Vanessa Corpas,  agent 001600…

I molts altres col·legiats, són “Els millors Agents Immobiliaris”, i els protagonistes de la nova campanya  d’API Girona!

Com a referents en el sector del a propitetat immòbiliaria, tots els agents API tenen “llicència per assessorar”, i per això nosaltres els hem convertit en agents que, clau en mà, no tenen res a envejar a James Bond.

Els podeu sentir a tots per la ràdio i els podeu veure també circulant per molt autobusos de tota la província de Girona, sempre comunicant la seva missió: que els seus clients comprin, venguin o lloguin amb total seguretat!

bus-api
busos-api

Volem donar les gràcies als més de 20 APIs que han volgut formar part de la campanya i que han fet que possible que encarregar-nos de la sessió de fotos fos tot un plaer! Gràcies també a Deerraiz Makeup per posar-los a tots tan guapos!t!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *